fredag 10. august 2012

Dagens lys

Er det noe jeg har lært i disse årene som blogger er at kvalitetene på bildene man legger ut på bloggen er viktig. Både for å fange leserne, men også for å rettferdiggjøre strikkeplaggene. Jeg merker jo selv hvor fanget jeg blir når folk legger ut flotte bilder av det de har produsert. Det er vel en grunn til at dette sjalet derfor ikke har sett dagens lys i bloggsammenheng før nå. Sjalet ble gitt bort som julegave jula 2011 så jeg må innrømme at det ikke kun er bildekvaliteten sin feil at det ikke er fremvist før nå. Må nok krype til korset og innse at glemsomheten tok meg også oppi både flytting og mere til. 
Mitt forrige dream stripes ble foreviget med bilder i flotte naturomgivelser. Sjal nummer to måtte imidlertid greie seg med å bli fotografert mens hybelvenninnen og mottakeren var ute av leiligheten. Ingen levende modell denne gangen, kun en lys lilla vegg, en dør og en seng til rekvisitter.

Siden jeg ble så fornøyd med mitt eget sjal strikket jeg et i samme garn, men med røde striper fremfor lilla som mitt eget innehar. Jeg har brukt sjalet mitt veldig mye, og jeg ser at det også er jevnlig i bruk hos innehaveren av red stripes sjalet. Et mykt, varmt og deilig sjal.


Oppskriften på denne sjalet ligger gratis ut på ravelry.

Garn: Drops Alpacka. Det gikk med litt over et nøste med grått, og i overkant av et halvt nøste rødt.
Pinner: 3.5

Ravlery