søndag 23. februar 2014

Jentete traktorer

Traktorer er helt klart ikke kun en guttegreie. Små jenter som bor på gård kan også være opptatt av slike kjøretøy. Mange små jenter er også ekstremt glad i fargen rosa. Ja, jeg slo til meg beskrivelsen ekstrem her for jeg har blitt velsignet med å ha hele to fadderbarn som er hardt angrepet av rosaglede. Nå er ikke fadderen selv så fryktelig glad i rosa, men hun er desto gladere i fadderbarna og hva gjør man ikke for å glede disse flotte små? Jo, man strikker en rosa traktorgenser til fireåringens bursdag,

Da jeg oppdaget dette mønsteret syntes det var så søtt og tenkte umiddelbart på det yngste fadderbarnet mitt. Jeg er veldig fornøyd med fargesammensettingen og glad for at jeg valgte å strikke rosa traktorer. Skikkelig Moods of Norway inspirert denne genseren. 


Må bare påpeke at jeg ikker har brukt korrekturtusj for å farge genseren altså, men ut i fra fagen på det ene bildet her kan det se ut. Merkelig at fargen er helt fin i iPhoto, mens på bloggen blir den litt glorete (i hvert fall på dette bildet). 
Jeg falt veldig for traktorene på denne genseren. Har sett flere traktørmønster, men synte personlig at disse traktorene var penest. I store deler av mønsteret var det også få lange fargeskift og det mener jeg er et stort pluss. 

Jeg har ikke gjort store endringer i forhold til mønsteret. Det eneste jeg har gjort er å strikke rettmaskene i vrangborden vridd og ermene er strikket i 30 cm før jeg begynte med mønsteret. Jeg er ikke helt fornøyd med hvordan mønsteret ble under ermhulen, men jeg håper at det ser litt finere ut i bruk. 

Mønster: B1115 Genser med traktor av Gard Auestad. Kan kjøpes her på Epla.  
Garn: Sisu
Farger: Bunnfarge: Cerice (4627). Traktorfarge: rosa (4715). Bunn traktorer: hvit
Pinner: 2,5 og 3 
Vekt: 220 gram
Størrelse: 6 år

tirsdag 11. februar 2014

Om det å finne sin plass

I dag oppdaget jeg dette skrivet da jeg skulle på toalettet hos den ene praksisplassen min.


Spot-on. Snakk om å føle at man har funnet sin plass. Jeg tar dette som et veldig godt tegn.