lørdag 21. november 2015

Sikksakkskjørt

Jeg har rett og slett hengt meg på bølgen og strikket meg sikksakkskjørt. Jeg skulle aldri i verden strikke meg skjørt, og gult var så definitivt ikke kult for noen år siden. Heldigvis går verden fremover og jeg har måttet bite i meg disse ordene.


Når jeg ser bildene av meg med skjørtet på så erindrer jeg jo litt hvorfor jeg ikke har strikket skjørt tidligere. Denne fasongen er kanskje ikke den mest flaterende på meg, men pytt sann. Jeg sier meg fornøyd uansett.


Oppskriften var kjempe enkelt og prosjektet var kjapt å strikke. I det siste har det blitt mye ubehandlet ull på meg, men denne gangen valgte jeg å strikke i superwash.

Oppskrift: Sikksakkskjørt fra Klompelompe
Garn: Smart fra Sandnesgarn
Pinner: 4
Garnforbruk: 5 nøster

Ravelry

Tusen takk for hyggelige kommentarer på forrige innlegg. Det er deilig å være tilbake. Nå skal jeg sette meg ned og strikke på et evighetsprosjekt som jeg håper jeg kan vise dere snart.

God helg fra Hanne

søndag 15. november 2015

En pause fra strikkingen

Her har det vært stille i lange tider, men nå kjenner jeg at lysten til å blogge kommer sigende på igjen. Jeg tenkte jeg skulle vise dere en av årsakene til at bloggen har vært inne i dvalemodus de siste månedene. Jeg har nemmelig brukt tiden på å pusse opp kjøkkenet.

Jeg er veldig glad i å blande gammelt og nytt. Derfor har jeg vært på jakt i kjelleren etter møbler for å innrede kjøkkenet med.



Hyllen er fra Ikea. Veldig praktisk å ha en kul oppbevaring til kaffebønnene og teen i nærheten av kaffemaskinen.


Det har vært mye blod, svette og tårer de siste månendene, men når jeg nå sitter og beskuer resultatet er det jammen meg verdt det. Det er kjempe deilig å endelig være ferdig med kjøkkenet.


Nå kan fritiden endelig brukes til strikking igjen. Produksjonen har ikke vært så stor i det siste, men jeg har faktisk noen ferdige strikkeprosjekter som jeg gleder meg til å vise frem. Jeg ser også frem til å være mer aktiv på å besøke andre blogger, og hente mye flott inspirasjon.

Hanne