søndag 22. mars 2009

Fotplagg

Nå er jeg inne i en "læst" periode. Jeg har strikket et par lommetøfler til ei på jobben. De er blitt veldig populære de lommetøflene, men de er søte og gode da. Håper de passer for jeg strikket dem litt romslige.

Lommetøflene er lilla, og med noen kjempe søte hvite og svarte blomster. Som dere sikkert skjønner er jeg bare halvferdig med sokkene til meg selv. Jeg trenger virkelig noen bruks sokker som jeg ikke er redd for. De jeg har begynner nemmelig å bli veldig slitt. Da passer det bra å bruke opp reste garn. Det har jeg nemmelig nok av.

I går gikk jeg også itl innkjøp av en slik nøstebarn bok. Det var noen utrolig fine oppskrifter i denne boka. Det blir nok en del votter når jeg får garnet jeg bestilte fra nøstebarn i går. Jeg måtte jo selvsagt bestille ganr når jeg har gått til anskaffelse av en slik bra bok. Det ble bestilt to tråds og tretråds merino garn fra nøstebarn. Gleder meg til garnet kommer i posten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å så fine;) Gleder meg til jeg får dem. Nå skal jeg bli bra søt på beina. Håper du vil stikke barnetøy også?

Hanne sa...

Bra du likt dæm, men du ha itj prøvd dæm på enda :P Strekke barnetøy vettu så leng d itj bli for mang bestillinga på ein gong ;)