fredag 25. juni 2010

Gaver til små kropper

Jeg har hatt helt "luedilla" en stund nå. Kjempe enkel og praktisk gave til små hoder, rett og slett. Er det ikke litt slik at alle strikkere har sin ting de strikker mye av? Votter har egentlig vært min ting, men i det siste har djevelluene overtatt litt. Jeg har vist frem fire av disse luene tidligere, men var litt morsomt å samle alle sammen. De to til høyre har jeg imidlertid ikke vist frem tidligere. De er strikket i garnstudios babyull. Alle luene er strikket i ulik babyull. To av dem er gitt bort. De andre får en plass i gavekassen tenker jeg.

Jordbærluen strikket jeg på bestilling. Pappa har nemmelig en kollega som nettopp har blitt mamma og han hadde lyst til å gi den nye verdensborgeren en liten gave. Jeg strikket også et par babysokker til, og heklet på en blomst.

Oppskrift på luen HER

Oppskrift på Sokkene HER

Båndene er strikket etter I-cording metoden.

Monstermønster etterlyste "action" bilder der strikkeplaggene var i bruk. Jeg har faktisk et slikt bilde med en av luene, men nå samarbeider ikke pceen med meg så dette innlegget får bare bli uten desverre.

18 kommentarer:

Daria sa...

oi så produktiv lue dillan din ble til:)fine er de!!

Fidus sa...

Hvorfor bare strikke en lue, lissom? Flotte luer! Vi har ikke babyer i familien akkurat nå, og det blir forhåpentligvis lenge til det kommer noen ( jeg er tante til kun tenåringer- og noen som ikke er i tenårene, så om jeg skulle bestemme, så skal tenåringene minst bli dobbelt så gamle som de er, før de får noen barn...)

Rapunsel sa...

Du er skikkelig produktiv altså!
Luene er fine og kommer til å varme små ører :)

Silje sa...

Utrolig fine luer. Heldige små som får disse:) Flink du er!

Rigmor sa...

effektiv du da. jeg synes ofte det holder med en, til nød to av samme mønster..
men de var virkelig flotte :) og det kommer til å bli mange kledelige små nå :)
ha en flott helg!

Snuppesnella sa...

Flotte luer ! Tror jeg må strikke slike også. Du gav meg inspirasjon !

wims sa...

Så mange herlige luer :)

Siren sa...

Djevelluene dine er kjempefine! Selv har jeg aldri strikket disse.. Fikk nettopp ei av mamma til Hedda som desverre var alt for liten. Og utrolig greie gaver å gi bort - heldige fremtidige mottakere:)

Vilma sa...

Meget søde huer Hanne , de ligner små paraplyer som de ligger der :-)

siwi sa...

Jordbærlua var jo bare sååå søt! Oppskrifta så veldig kjekk ut, og masse fine luer har du strikket, så den må jeg nok prøve.

Elins Strikkeri sa...

Ja her var det mange flotte luer, kjempesøtt det settet med lue og sokker:))

Vera sa...

søte luer :)jeg liker veldig godt disse hjelmluene: både enkelt og superraskt å strikke også sitter de godt på :)

Siri @ Strikk og tøys sa...

Kjempesøte luer! Disse står på min liste over "ting å lage", men det er så mye annet som "står i veien" før jeg kommer så langt. Din produksjon er inspirerende!

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempesøte! :-)

Ugla sa...

Søte luer, har planer om å strikke et par slik selv. På en annen side har jeg planlagt det i et par år nå, så det spørs om det blir gjennomført :-)
Har en liten utfordring til deg i bloggen min :-)

Monai sa...

veldig flotte luer.Å de er gode i fasongen.Det ble så søtt et sett med lue og sokker i rødt.Ønsker deg en fin lørdagskveld.

Tina sa...

Kjempeflotte luer! Disse har dessuten en helt ypperig passform! Nå fikk jeg lyst til å begynne på noe nytt i kveld... Mmmm, jeg som driver med ufo-aksjon nå om dagen...

strikkedilla sa...

Kjempesøte luer. Alltid fint å ha noen gaver liggende.