fredag 11. mars 2011

Uten UFO 2011

hobbyboden startet jeg en along for en stund siden som het uten UFO (uferdige objekter)2011. Alongen går rett og slett ut på at man innen 2011 blir kvitt alt som heter UFOer. Man kan enten ferdigstille, rekker opp eller kaster UFOene. På grunn av denne alongen har jeg faktisk fått ferdig fire UFOer som har ligget lenge og ergret meg. To av UFOene kommer her.

Den første UFOen var et par Sylvia mittens av Randi K design (ravelry link). Jeg kjøpte en garnpakke hos projo på disse vottene for jeg syntes de var så nydelige. De er strikket i cascade220. Et mykt og deilig garn.

Jadda vottene ble da endelig ferdige de, på et vis i hvertfall...... Jeg har tydeligvis begynt å strikke løsere i løpet av to år. Det er et stort minus når man tar frem UFOvotter som dette paret, og paret nedenfor. Da ender man nemmelig opp med en vott som er mye større enn den andre. På kaninvottene nedenfor fikk jeg tøyd ut og rettet opp feilen med litt vasking og triksing. Feilen var imidlertid slående med disse vottene. Den ene votten ble akkurat passe, mens vott nummer to, ja den ble rett og slett alt for stor. Da hjelper det lite med en trøstende mor som påstår at det har ikke noe å si. Vottene kan brukes allikvel. Ja, de kan brukes, men det er virkelig ikke noe stas lengre. Men en UFO til er i hvert fall ferdig. Til dere som kommer med forslaget at jeg skal rekke opp: Det skjer aldri.

Glemte å ta bilde av baksiden av vottene da begge var ferdige.
Her er det andre paret med votter som jeg har fjernet fra UFO haugen min. Kaninvotter i svart og blå. Strikket i pt5. Størrelse 2-4år. Mønsteret er hentet fra et Pt hefte med masse selbumønster i. Husker ikke hva heftet heter desverre. Disse kunne heldigvis reddes, og ble da ikke så aller verst.

13 kommentarer:

wims sa...

for noen herlige votter. Blir jo kjempefine. Og det med Gamle ufoer og strikkefasthet kan by på utfordringer ja :O)

Elins Strikkeri sa...

Vottene dine er iallefall nydelige!! Men det er jo irriterane når dei vert så ulike, skjønne kaninvotter:)) Ha ei fin helg!

Guro sa...

Trøst deg med at du ikke er den eneste som har gått på den smellen der. Huff og huff.

Fine ble de, om ikke annet, og samvittigheten må vel være temmelig ren.

strikkenor sa...

Fine votter,-blått og svart er veldig pent ilag:)
Ha ei fin helg:)

gyldenkron sa...

Så synd de har blitt ulike i størrelsen, men håper du kan bruke de likevel. De kaninvottene strikker svigermor nå

Vilma sa...

hahaha Hanne , så kan vi måske lære at strikke tinge færdige....har osse været udsat for det samme , jeg trævlede heller IKKE op , jeg smed den ud , så var der 1 ufo mindre , haha :-))

Klemmer

Fru Keilegavlen sa...

Nydelege vottar!!

Pysselfarmor sa...

Åh så vackra vantar!

reSIRIkulert sa...

Flotte vottar er det uansett! ;)

Gullklump sa...

Flotte ble di nå uansett.
Skal jammen meg henge meg på Ufo alongen jeg også-takk for tips :D
Nå blir det til å ta bilder av alle disse uferdige tingene-jeg har så vidt begynt på mange-så det blir nesten litt pinlig...men kjempe lur ide.

Ingrid sa...

Hei, vi er nok mange som kjenner oss igjen. Jeg startet bloggen min - Ufostrikk.blogspot.com - for å prøve å ta et oppgjør med alle mine Ufoer. Nå ett år etterpå er det fortsatt mange igjen, men jeg har nettopp laget en plan for hvilke jeg skal fullføre.

skb sa...

Eg syns vottane vart fine :)

nragnhild sa...

Oiii, så surt! Men da var det i alle fall fullført, vottene ble fine, og kaninene ble reddet! ;D God helg!