lørdag 29. desember 2018

Rhobtwist mittens

De siste månedene har jeg faktisk fått ferdig tre ufoer. Den siste ufoen jeg ferdigstilte brukte jeg nesten et år på å få ferdig. Og hvorfor det tok så lang tid er et like stort mysterium denne gangen som de forrige ufoene jeg strikket ferdig i høst. Det som kjennetegnet ufoene jeg nå har fått ferdig var at de var strikket på tykke pinner og skulle dermed være kjappe å få unna. Av en eller annen grunn ble de imidlertid liggende. Ut i fra mine notater er jeg at jeg la opp til disse tidlig i januar i år. For å hindre at det ble bare en vott, strikket jeg begge samtidig. Det hjalp lite på tempoet på fremgangen, men de ble da heldigvis ferdig til slutt. 


Disse vottene er strikket av lagergarn, noe som vil prege strikkebloggen det neste året. Som jeg har nevnt tidligere skal jeg og ei venninne nemlig ha garnkjøpestopp i 2019. Jeg har prøvd det før og når jeg ser tilbake på det var det kanskje det morsomste året i min strikkekarriere. Jeg gleder meg med andre ord til å se mulighetene i garnlageret mitt. Jeg håper det blir mange par votter i løpet av det neste året. Kanskje blir det flere Rhombtwist også. Når jeg først strikket på de var de veldig kjekke å strikke, også ble det utrolig stilig med mønsteret.


Mønsteret var litt sånn "tunga rett i munnen" opplegg for min del, så jeg ordnet meg et tellesystem i notatboka mi. Da fungerte det kjempe bra. Jeg var veldig glad for at jeg hadde tatt gode notater da jeg skulle ta de igjen etter at de hadde ligget en stund.

Til jul i år fikk jeg så mye fint, og jeg må bare vise dere en av gavene. Jeg fikk meg votteblokkere. For et fantastisk verktøy. Vottene ble bare så lekre når de ble blokket. At jeg ikke har hatt slike før er nesten flaut. Mange av slike duppedingser blir ofte bare liggende ubrukt hos meg, men det gjelder ikke disse votteblokkerne. Så kjekke altså. Jeg slår derfor et slag for votteblokkere.Oppskrift: Rhombtwist mittens
Garn: Drops Lima
Vekt: 100 gram (2 nøter)
Pinner: 3,5

Ravelry

3 kommentarer:

Bundingen sa...

Jeg ser det kan bli spennende å følge deg neste år. Lekre votter du har fått ferdig!

Monstermønster sa...

Stilige votter! Det er ofte mange skatter i garnlageret, lykke til med å strikke fra det i 2019!

Elisabeth sa...

Fine votter, og votteblokkere ønsker jeg meg også. Og sokkeblokkere 😊