torsdag 9. juli 2009

Innmelding i enda en bokklubb

På en nattevakt for noen uker siden ble jeg inspirert av mine kollegaer. En av mine kollegaer hadde sett en reklame i et blad over hva en kunne få om en meldte seg inn i tanums hobbyklubb. Trett som jeg var syntes jeg dette hørtes flott ut. Så i dag kom pakken. Er ikke super begeistret nå, men er da helt greit. Mye fint for 98kr da får jeg trøste meg med. Fikk to bøker, en haug med strikkepinner i tre (som definitivt var den store oppturen med pakken), et smykke, to vesker til strikkepinner, et sy reisesett og et helt forferdelig stygg bærenett (som forøvrig har allerede havnet i søpla).


Her er bøkene jeg valgte ut. Har bare skummet igjennom dem og ble ikke helt tatt med storm, men skal ikke dømme dem før jeg har lest skikkelig igjennom dem.

Sjekk alle strikkepinnene som var med da, det var digg det. Smykket var heller ikke så værst.

3 kommentarer:

amylin sa...

Har ikke hørt om den bokklubben, men jeg skal holde meg unna, gitt. Liker boka Feminin strikk, da. Masse fint der.

Tino sa...

Hehe faller for fristelsene jeg også. Man kan melde seg ut igjen etter et år da, man må bare huske å avbestille bøker ;)

God sommer videre

Hanne sa...

Jeg ser mange som strikker nydelige plagg fra "Feminin strikk", så det kan jo hende du blir riktig fornøyd når du får tatt den i bruk.
Jeg har masse hobbybøker, men er ikke så flink til å bruke dem, akkurat...