torsdag 22. mars 2012

Oda

Nok en gang har jeg latt meg inspirere av FrkBadegakk. Det var hennes Olava votter som falt smak denne gangen. Vottenes navn var det første som fenget meg, og det av den enkle grunn at et av mine vakre fadderbarn bærer det samme navnet. Når jeg skulle døpe mine look-alike votter ble det derfor naturlig å bruke et annet fantastisk fadderbarn sitt navn.
Det andre som fenget meg med disse vottene var sikk-sakk stripene, og det er den ideen jeg har kopiert fra FrkBadegakk. Jeg ønsket å ha rund topp på vottene, og er veldig fornøyd med denne avgjørelsen. Synes de da ble ekstra feminine, noe som passet veldig bra til mansjetten på de.
Jeg har en del smårester av alfa liggende, og har lenge tenkt å strikke votter av garnet. Jeg har imidlertid ikke funnet en oppskrift med alle kritteriene mine. Kritteriene var mønsterstrikk i flere farger på tykk pinne. Da gikk det som det måtte gå. Jeg ble inspirert av en medblogger og begynte å strikke votter etter innfallsmetoden. Noen stor designer blir jeg nok aldri, men vottene ble da brukbare de. Mottakeren ble i hvert fall veldig fornøyd.Garn: Alfa fra Sandnesgarn
Pinner: 7
Oppskrift: Etter eget hode og inspirert av FrkBadegakk.

6 kommentarer:

Ruth sa...

Så fine!

Elins Strikkeri sa...

Synest vottene vart flotte eg!! Ha ei finfin helg:))

Elisabeth sa...

Det ble fine votter, og navnet passer bra :)

swimzy sa...

så søte votter! :)

klem fra swimzy
http://swimzys-hobbyblogg.blogspot.com/

Vilma sa...

Thumbs up , Hannemor :-)))

Fru Keilegavlen sa...

Flotte vottar! Ønskjer deg ei fortsatt fin påske.