tirsdag 3. mars 2015

Tradisjonelle selbuvotter

Innimellom jobbing og skolegang så strikkes det fortsatt her i heimen også. Jeg går fortsatt på autopilot og strikker mest votter. Har faktisk en kofte på pinnene, men jeg måtte ha en liten kunstpause fra ermestrikkingen. Nå har jeg strikket flere vottepar igjen og er klar for å ta fatt på de siste cm av ermene på koften min. 

Når jeg strikker votter utnytter jeg ofte anledningen og strikker de i spreke farger. I det siste har jeg blitt inspirert av andre bloggere og fått sansen for svart og hvitt sammen. Det har resultert i flere vottepar i disse fargene. 


Helt tradisjonelle votter både i mønster og farger. Jeg falt litt for disse og synes de ble veldig anvendelige. Kanskje ikke de mest spennende vottene, men gode og kjekke det er de uansett. 


Det er to par votter jeg har strikket her. De ble begge strikket ved årsskiftet, men jeg glemte å ta bilder av de sammen. 

Disse parene er også strikket i 3-tråds fra Rauma. Det har helt klart blitt en stor favoritt hos meg de siste månedene. Jeg har til og med strikket opp lageret jeg hadde liggende av garnet og det er jo et mirakel i seg selv. Enten hadde jeg alt for lite lager eller så har jeg hatt en bra votteproduksjon i det siste. Sannheten er vel en mellomting. Ja, jeg har strikket mye votter, men lageret mitt av dette garnet har ikke vært det største (vi snakker ikke høyt om det lageret av annet garn). 

Jeg har funnet ut at jeg liker å forevige alle sidene av prosjektene mine for det liker jeg å se ved andres prosjekter også. Når jeg for eksempel ser på prosjekter på ravelry så er det mye hjelp i å se de fra flere sider.  

Garn: 3-tråds fra Rauma 
Pinner: 3 
Mønster: Design 2 fra Rauma LVS-1, strømper og sokker, votter og vanter, luer, pannebånd og skjerf. 

9 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Så flotte selbuvotter du har strikka:))

Vibbedille sa...

Akkurat disse vottene har eg også strikket en del av i samme farge/garn som deg :) De blir så rene og flotte liksom, men har eg noe selv?? NOT!

Har ingen eg hehe Så det er noe eg virkelig ønsker til meg selv, neste vinter kanskje??

KOS deg masse og ha ei flott uke videre :)
Klem Vibbedille :)

Bundingen sa...

Skikkelig fine Selbuvotter! Disse er like fine til dame/herre/barn, og går aldri av moten. Tradisjonsstrikk står seg år etter år, og i svart og hvitt er de "brukendes" i enhver anledning.

God onsdag fra Ingunn

Lykke til med innspurten av kofta!

Ina sa...

Superflotte votter. Slike møstervotter er fine i ulike fargekombinasjoner, men svart og hvitt blir liksom aldri feil :)

Bodil sa...

Selbuvottar i svart og kvitt er alltid så fint :)

Birgitte sa...

Vottene dine blir så lekre! Jeg har sansen for de tradisjonelle vottene, så dette er helt etter min smak :)

amylin sa...

Flotte votter! Selvuvotter er flotte, og det er lett å få dilla. Så deilig å ha brukt garn fra lageret også.

Martine / Full av Ull sa...

Veldig fine selbuvotter! Noen gang er det enkle og tradisjonelle det aller beste, og sånne votter blir man aldri lei av :)

Siddis back home sa...

Veldig fine votter, har aldri strikket selbu, det ser veldig avansert ut synes jeg, men har kjøpt noen fine på epla… ha en herlig onsdag!