lørdag 21. mars 2015

Bøvertun

Da den berømmelige kofteboken kom på markedet var jeg rimelig kjapp med å bestille meg et eksemplar. Jeg fikk straks opptil flere favoritter i boken og led derfor valgets kvaler da jeg skulle bestemme meg for hvilken jeg skulle strikke først. Valget falt på Bøvertun som jeg synes er en nydelig kofte. 
Å bestemme seg for garn var enkelt siden jeg er kjempe glad i den andre koften min som er strikket i Finull. Jeg var også veldig bestemt på farger helt til jeg kom til den lokale garnbutikken. Etter litt diskusjoner med meg selv og de butikkansatte falt valget på en helt enkel og anvendelig fargekombinasjon; brun og hvit. 

Jeg valgte også å strikke varianten uten rutemønster og er veldig fornøyd med den avgjørelsen. Om jeg skulle gjort noe annerledes tror jeg det må bli å felle inn litt flere masker til midje. Sånn bortsett fra det er jeg veldig fornøyd med koften og kommer nok til å bruke denne kjempe mye. 

Sånn ellers så blir det nok litt lite strikk fremover på grunn av eksamensforberedelser. Jeg satser på å få strikket noen småprosjekt innimellom, men noen storproduksjon blir det nok ikke. Jeg har jo lyst på flere kofter fra kofteboken, men de må nok vente til etter midten av juni. Den som venter på noe godt venter jo som kjent ikke forgjeves. Garn: Finull
Farger: Brun og hvit
Pinner: 2,5 og 3 
Størrelse: small/medium 


20 kommentarer:

LisaM sa...

Den ble knallfin! Skjønner godt at du er fornøyd. Imponert over at du strikker en hel kofte på pinne 2.5 og 3. Det er tynne pinner!
Lykke til med eksamensforberedelsene! Håper du får tid til litt småstrikk innimellom da:)

Monstermønster sa...

Flott fargekombo! Den ble virkelig fin. Lykke til med eksamener!

Tove R sa...

Kjempe fin, tommel opp :-)

Ruths datter sa...

Denne ble superfin på deg. Nydelig i brun og hvit. Jeg er glad i finullsgarnet. Hvordan er denne i størrelsene tro? Er den smal i størrelsen.
Klem

Flowermouse Design ❀ Lone sa...

Så fin Bøvertun. Synes egentlig den er finere uten rutemønster. Og finull er jo gull i ull. Lykke til med eksamenstiden - stå på!!!

Veronica A. sa...

Dette fargevalget falt jeg helt for! Flott!
Lykke til med lesinga og eksamener!

Elisabeth sa...

Nydelig kofte, og brunt og hvitt er så fint sammen! Du kler den veldig godt. Lykke til med eksamenslesing og god helg :)

Sylvia sa...

Heisann
Så fin du ble i Bøvertunkofta du har strikket.
Det er også en av mine favoritter fra boka, uten firkantene på.
Den hadde vært fin til deg i en grønnfarge også.
Lykke til med eksamener du har i vente.
Og god helg.

Bundingen sa...

Nydelig kofte som du kler veldig godt! Brunt og hvitt er nok farger til deg. Lykke til med eksamenslesinga! Så må du unne deg noen omganger i lesepausene.

Klem fra Ingunn

Line Kristine sa...

Kjempefin kofte! Brunt og hvitt er enkelt, men det gjorde seg virkelig på det mønsteret der :) Du får finne deg noen småprosjekter å kose deg med innimellom eksamensforberedelsene.

Birgitte sa...

For en flott kofte!! Nydelig i fargene! Den sitter helt perfekt på også :) Håper du får kost deg med litt strikking i eksamensstyret. Også har du noe å glede deg til etterpå med et nytt kofteprosjekt:)

Stine sa...

Skikkelig flott egostrikk! Liker farge valg og endrings valgene dine :) Lykketil med skole!

Hilde sa...

Nydelig kofte. Har tenkt på denne kofta ei stund...vi får se😄

Hanne sa...

Så flott den ble! Og du kledde den kjempe godt!! Lykke til med eksamenslesing!!

Unknown sa...

Dette er min favoritt, så jeg håper å få strikka den en gang.

Gry Hege sa...

Knallfin kofte Hanne. Flotte anvendelige farger og du kledde den kjempegodt!
Spørs om jeg havner på Bøvertun-kjøret jeg også etterhvert. "Skal bare" så mye først :)

Anne sa...

Nydelig kofte altså og den sitter jo perfekt på deg! Syns det mønsteret er så fint både med og uten ruter. Slike kofter er veldig kjekke å ha i basisfarger, den brune kler du så godt og den passer jo til alt:)

Timotei sa...

Nydelig kofte du har strikket! Du kledde den kjempegodt!

Cloudberry sa...

Nydelig kofte!
Har veldig lyst til å strikke denne, men har ikke klart å bestemme meg for farger ennå... Men syns den var veldig fin i brun og hvit, så kanskje de fargene må vurderes :)

Wenche sa...

Nydelig kofte.