fredag 23. august 2013

Vakumpakking av garn

Noen strikkebutikker vakumpakker garnet før de sender det fra seg. Dette synes jeg er en kjempe god ide da det er veldig plassbesparende. Om man har lite oppbevaringsplass til garnet er dette tipset også supert synes jeg. Ikke trenger man fancy utstyr heller, man trenger bare en helt vanlig brødpose og en støvsuger noe de fleste har i sine hjem. Det kan jo tenkes at noen av dere synes dette var et nyttig tips så jeg har derfor tenkt å vise dere hvordan jeg gjør dette.

1. Legg garnet i en pose. Jeg bruker brødposer.


2. Ta frem støvsugeren og la støsugeren suge opp posen med garnet på bunnen.3. Sug til du har fått ut så mye luft du kan og knyt veldig stramt helt i enden slik at det kommer minst mulig luft inn i posen igjen.


Slenger til slutt på dette bildet for å illustrere at garnet faktisk tar litt mindre plass.


Jeg kommer nok ikke til å vakumpakke alt garnet mitt, men jeg kommer til å fortsette å gjøre det når jeg skal sende garn i posten.

Ønsker alle ei riktig fin helg. Pinnene går jevnt og trutt for tiden og vi får se på om ikke noe kan vises frem her snart også.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Det var smart, særlig etter at posten tar noe voldsomme priser på pakker om dagen :-/ Kos deg i helgen.
Klem fra Kristin

Kirsti sa...

Dette har jeg aldri tenkt på før, takk for tips:)

Monstermønster sa...

Husker jeg fikk post fra todamer, og ble kjempesur da jeg åpnet postkassa, de måtte jo ha sendt feil, for alt jeg bestilte kunne umulig få plass i den pakken der! Joda, det var jo vaakumpakket, hehe.

Anne sa...

Smart metode;) Jeg har vakumposer til klær nå jeg reiser, så slipper de å bli kastet rundt og jeg sparer plass:)

Elin Osa Søreng sa...

Smart. Får også "vakumpakker" i posten, og blir kjempeglad for at jeg slipper hente den på posten- da kommer jeg jo fortere i gang med strikkinga ;o)
Du strikker så utrolig mye fint, blir kjempeinspirert av de flotte mønstrene du velger- og ikke minst fargene! Elsker Mariusen din, kjempetøff!

Ha en fin dag, hilsen Elin

Vibekes lille ullne sa...

Kjempesmart! Takk for godt tips! :)