mandag 25. mai 2009

Bananas på nøstebarn

Nå har jeg virkelig gjort det igjen, helt utrolig hva garn kan gjøre med en person. Jeg har gått bananas på nøstebarn, og handlet garn til den store gull medalje. Der røk prosjekt hagestoler i hvert fall. Jaja, en må da prioritere her i livet. Er veldig spent på fargene når de kommer. Grunnen til at jeg bestilte var egentlig at jeg mangler garn til den nøstebarn kjolen jeg skal strikke. Jeg er så glad i den nøstebarn boken. Kjempe mye fin inspirasjon. Det beste med den er uten at den ikke er så fanget på farger som andre strikkeoppskrifter har en tendens til å være. Den viser plaggene i flere varriasjoner slik at en kan velge selv hvilke farger som en liker best, og det er supert synes jeg. Personlig har jeg en tendens til å bli litt påvirket av farger når jeg ser et oppskriften til et fint strikkeplagg. Har fått meg mange positivte overasker når jeg utvider horisonten og strikker etter farger jeg selv liker, og ikke bare med de fargene som de som har laget oppskriftene har brukt.

6 kommentarer:

June sa...

Jeg vil, jeg vil, men jeg får ikke til! Du e så flink, håpe du strikke litt til mæ, når æ en gang ska få barn :):):)

Hanne sa...

Hehe d bli nok itj nå problem ska du sjå ;)

Beate sa...

Så koselig at du la igjen hilsen hos meg, jeg titter nok snart innom her igjen :)

Rapunsel sa...

Nei hvem trenger vel hagemøbler!!
Morsomt at du også har blitt så garngal..hi hi

Ruth sa...

Etter å ha skreve pm til deg på hobbyboden fann eg ut at eg skulle ta ein titt i bloggen din òg. :-) Den nøstebarn-boka er fin ja. Eg har den ikkje sjølv, men eg lånte den på biblioteket ein gong. Har tenkt på om eg kanskje skulle kjøpe den eg òg, men har ikkje kome så langt enno.. Ha ein fin dag! :-)

Monstermønster sa...

Den boka er knallkjekk! Har brukt den masse som utgangspunkt, greie modeller å lage egen vri på, og et stort spenn i størrelser, noe som er et pluss.

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min.