fredag 31. juli 2009

Forberedelse til vinteren

I de siste ukene har det vært mye strikking og lite publisering hos meg. Jeg tenkte derfor det var på tide å legge bort julegavene slik at jeg fikk strikket noe til meg selv, eller noe som ikke er hemmelig. Resultatet har blant annet blitt nye sokker, og en hals til meg selv. Tovede sokker får jeg aldri nok av. Disse er strikket i østlandsgarn. Blåfargen kommer godt frem på dette bildet.

Jeg fryser veldig lett, og elsker å ha varme klær på vinteren. Å fryse har jeg aldri likt, og var av den typen barn på barneskolen som hadde med tørre sokker og regnbukse i sekken da jeg gikk i syvende klasse. Derfor har jeg lenge ønsket meg en hals, og valget falt på en fra nøstebarn. Spesielt fin er den ikke, men funksjonell.

Legg merke til den ekstra detaljen. Jeg har sydd på egenprodserte knapper til pynt, og det ble ganske stilig.

10 kommentarer:

amylin sa...

Fine sokker og søt hals.

Hanne sa...

Jeg syns halsen var kjempefin, jeg. Og dette er et utrolig smart plagg! Strikket en slik til min stedatter (30), etter ønske sist jul, og skal strikke til meg selv også.
Ha ei super helg :-)
Pludrehanneklem

benedicteoslo sa...

Flott blogg du har! Du lager veldig mye fint :-)

Rapunsel sa...

Nydelig!!
Jeg er jo så heldig å ha sett og tatt på denne live og kan si at fargen halsen er nydelig og knappene matcher fargen helt nyyydelig;)

Kristine sa...

Jeg likte halsen din veldig godt. Veldig praktisk istedet når en er på tur og ikke vil ha en stort sjal tullet rundt halsen;)

Sokkene dine var også veldig fine. Kommer til å varme godt når det begynner å bli høst

Ann Karin sa...

Fine ting du har laga.
Veldig kjekt med hals. Jeg brukte mye hals til ungane når dei var små. Fant ut i fjor vinter, det var jo veldig praktisk til meg sjøl også. Her har det blitt mye brukt etter det. Faktisk tilogme i sommer når vi har kjørt motorsykkel.

Strikkern sa...

Jeg synes halsen din ble fin, lekker farge og flotte knapper.

Blir deilig å ha til vinteren

spøt-oline sa...

Takk for kommentar på bloggen min :) Jeg likte halsen din, jeg, og deee søte knappene du har laget da ;)

chocolatehead sa...

Så søt den halsen ble med litt pynt på!

Muffin sa...

Hei Hanne! Hvis du sender postadressen din til jorid@joridweb.com så får du et kort i posten av meg. Jeg har hatt trekking i bloggen min!