onsdag 26. august 2009

Pink army

Husker dere garnet og sokke prosjektet nedenfor? Nå har det endelig blitt resultat av dette garnkjøpet. Jeg rakte opp de tå-opp sokkene som er avbildet på grunn av at jeg ble litt misfornøyd med størrelsen.

I stedet har det blitt helt vanlige raggsokker, eller støvvelsokker som jeg liker å kalle dem. På hobbyboden strikker folk så utorlig mange fine sokker med hullmønster for tiden. Skulle kanskje hevet meg på den bølgen jeg også, men raggsokker trenger jeg virkelig til vinteren setter inn og jeg sitter i et "drivhus" og fryser og leser til eksamen.

Fargen minner om militærmønster, med rosa innslag. Kunne heller ønsket at det ble stripemønster i stedet for slike "klaser". Det viktigste er at de er varme. Jeg strikket dem ekstra lange. Likte fasongen på disse sokkene veldig godt, så blir nok flere av dem.

12 kommentarer:

shygirl sa...

Sokkene ble jo riktig flotte, skikkelig kamuflasjemønster. Jeg liker veldig godt melert garn, synes det går så mye fortere å strikke med det når man stadig vekk "bare" skal strikke ut en og en farge før man gir seg. Hehe, har en tendens til å bli veldig mange fargeskift før jeg klarer å legge det fra meg. :-))
Kommoden ble veldig lekker, utrolig hva et strøk maling kan gjøre med et møbel. Prøver å fortrenge at jeg har tre kommoder som har ventet på maling i to år. Regner med malingen jeg handlet den gangen snart er ødelagt.
Hehe :-)
Hvordan går det med ufoene? Godt å se at det er flere som har strikket en del med pelsgarn. Jeg liker ikke å innrømme det, jeg heller, men må si det ble en del skjerf av det tidligere. Varme og gode var de faktisk også...

Ha en flott uke! :-))

shygirl sa...

Å, glemte å si at de hjemmelagde knappene tok seg godt ut på den halsen. Pynter godt opp. :-))

Rapunsel sa...

De ble kule, jente!!

Brit Strikkenerd sa...

Sokkene ble kule. Artig hvordan disse flerfarga garnet blir ferdig.
Ser at du også er i oppussing modus fortiden.Komoden ble kjempe fin. Det er så deilig når en får ferdige slike prosjekt.
Ha en flott strikkeuke med alle de spennende tingene du holder på å skal ferdig stille!!

Tino sa...

Så flotte sokker! Synes det ble kult at mønsteret ble slik på dem. Selv skulle jeg ha strikket august-sokkene på alongen, men kommer ikke i gang. Nå begynner jeg å få dårlig tid også, så bør så å "få ut finger'n"
Ha en fin uke :)

Hannes hage sa...

Skikkelig kule.

June sa...

Ønsker meg sånne :)

Line Kristine sa...

Knæsje sokka! Kolles oppskreft brukt du på dæm?

Elins Strikkeri sa...

Stilige sokker,liker sånne sokker som er litt utenom det vanlige:)

Rekkehuset sa...

Varme, gode sokker trenger man alltid! Og disse ble da stilige med kamo-mønster. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! Artig å se på ufo-ene dine, rart hvordan det hoper seg opp...lykke til med ferdigstillelsen! Ha en fin helg, hjertelig hilsen Hanne.

Nattfiol sa...

Disse så veldig gode ut til vinteren!

Synes det var litt fint med fargemeleringen!

Vera sa...

det blei jo skikkelig kuuuuul mønster på sokkene!