fredag 10. august 2012

Dagens lys

Er det noe jeg har lært i disse årene som blogger er at kvalitetene på bildene man legger ut på bloggen er viktig. Både for å fange leserne, men også for å rettferdiggjøre strikkeplaggene. Jeg merker jo selv hvor fanget jeg blir når folk legger ut flotte bilder av det de har produsert. Det er vel en grunn til at dette sjalet derfor ikke har sett dagens lys i bloggsammenheng før nå. Sjalet ble gitt bort som julegave jula 2011 så jeg må innrømme at det ikke kun er bildekvaliteten sin feil at det ikke er fremvist før nå. Må nok krype til korset og innse at glemsomheten tok meg også oppi både flytting og mere til. 
Mitt forrige dream stripes ble foreviget med bilder i flotte naturomgivelser. Sjal nummer to måtte imidlertid greie seg med å bli fotografert mens hybelvenninnen og mottakeren var ute av leiligheten. Ingen levende modell denne gangen, kun en lys lilla vegg, en dør og en seng til rekvisitter.

Siden jeg ble så fornøyd med mitt eget sjal strikket jeg et i samme garn, men med røde striper fremfor lilla som mitt eget innehar. Jeg har brukt sjalet mitt veldig mye, og jeg ser at det også er jevnlig i bruk hos innehaveren av red stripes sjalet. Et mykt, varmt og deilig sjal.


Oppskriften på denne sjalet ligger gratis ut på ravelry.

Garn: Drops Alpacka. Det gikk med litt over et nøste med grått, og i overkant av et halvt nøste rødt.
Pinner: 3.5

Ravlery

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Det ble et nydelig sjal! Kanskje noe å tenke på før det blir kaldere i været :)

Elins Strikkeri sa...

Veldig fint sjal du har strikka her!!

Unknown sa...

Nydelig sjal. Likte godt fargene.
Du har helt rett i forhold til bilder. Er litt lei bilder tatt på parkett gulvet i dårlig lys. men har vært der selv og tror jeg har beveget meg litt videre når det gjelder bildekvalitet. Liker bloggen din både pga bilder og strikkeprodukter, i tillegg til at du skriver informativt om prosjektene dine :-)

Beate sa...

Flott sjal! Tror jeg må legge det til lyst å strikke listen min. Takk for koselig kommentar på genseren min. Ja, det gjør seg virkelig med noen skikkelige bilder i rett lys og fine omgivelser. Jeg har ofte så lyst å vise fram det jeg har laga med en gang, at det frister mest å bare legge ut kveldbildene når plagga endelig er ferdig. Men jeg tror jeg skal bli flinkere til å legge arbeid i bildene mine :)

http://www.billigebrudekjoleronline.dk/ sa...

Cute baby looks so cute, I love.

Snella sa...

Eg var inne for å kikke på "Jackie", som eg skal til å strikke no, og måtte berre kommentere det flotte sjalet! Eg innser at eg burde gå på fotokurs ...

Anonym sa...

Så heldig mottakeren av dette er! Jeg har det i køen på ravelry og der har det lugget (eh, det der kan ikke være gramatisk riktig, men anyway....) lenge. Tror kanskje jeg må strikke det snart, for det er jammen fint!

ingasteinajoh sa...

Sjalet ble skikkelig fint. Jeg er en av de som går og lusker på blogg og kommenterer sjelden, men jeg ville bare si at jeg er ofte innom og liker bloggen din veldig godt.Du tar gode bilder,bloggen din er lys og oversiktlig og du gir god informasjon om strikkeplagget og garnet du har strikket med.
So keep it coming!!!

Fru Keilegavlen sa...

Kjempefint sjal du har strikka. Godt å ha no når hausten kjem.