lørdag 17. juni 2017

Gjengsjal; Horseshoe Bay

Forrige helg var det duket for storslagent strikketreff i Narvik. For ei helg og for noen mennesker sier jeg bare. Fantastisk treff i flotte omgivelser. I forkant av treffet har vi vært en gjeng som har strikket oss "gjeng-treff-sjal". Farge og mønster ble bestemt i gjengen og det var bare å sette i gang når billett til treffet var ordnet. 


Tidlig i strikkeforløpet så kjente jeg at om dette ikke hadde blitt utpekt som gjengsjal hadde dette nok aldri blitt strikket ferdig. Det føltes som en evighet å strikke det, og mønsteret var vanskelig å lære seg utenatt. Når jeg ser i notatene mine så var den påståtte evigheten på kun 2-3 uker så, så ekstremt ille var det nok ikke. 


Det flotte med dette sjalet er at jeg fikk øynene opp for Pickles Pure wool. Et veldig godt garn. Det er bare så synd at fargene jeg har planer om å kjøpe har vært utsolgt en stund.

Dette er nok også året for sjal for jeg har strikket tre allerede i år.  Det er jo ikke så voldsomt mange, men med tanke på at jeg bruker lite sjal er det nok.

Konklusjonen er vel den at Horseshoe Bay er et pent sjal, men oppskriften fenget ikke meg. Garnet var supert. Jeg kunne med fordel brukt tykkere pinner da jeg strikket sjalet for å få det litt luftigere.

Oppskrift: Horseshoe Bay
Garn: Pickles pure wool
Farge: Plask
Pinner: 4,5

Ravelry

5 kommentarer:

Barwitzki sa...

Fantastisker sjal... deilig garnet.
Kos deg. God helg. Hilsen fra Viola

Flowermouse Design ❀ Lone sa...

Så fint sjal - og en herlig idé. Det må ha vært veldig gøy å bruke samme sjal!!! Ser det med mønsteret - men resultatet er jo så flott!!!

Siddis back home sa...

Veldig fint sjal! Ha en herlig søndag!

Guri sa...

Vær glad du strikket det, det var kjempefint!
Fin søndag til deg!

Gitte sa...

2-3 uger til det store sjal er konsulent ikke længe. Synes ofte det tager lige så lang tid at strikke et sjal som det gør at strikke en bluse.

Meget, meget smukt sjal - ser ud til at have en rigtig god størrelse.