fredag 22. mars 2019

Selbuvotter Design 5

Her strikkes det så jeg glemmer nesten å oppdatere bloggen. Mars har blitt overraskende produktiv. Var veldig motiverende å få ferdig et evighetsprosjekt tydeligvis (Ingen Dikkedarier cardigan). 

Flere prosjekter ligger nå klare til å vises frem på bloggen. Det prosjektet som har ligget lengst ferdig uten å bli visst frem er et prosjekt som betyr mye for meg.  


Disse vottene har jeg strikket mange av, og de av dere som har fulgt bloggen lenge kjenner kanskje igjen fargekombinasjonen over også. Jeg har faktisk strikket to par med samme mønster og fargekombinasjon tidligere. Begge de forrige parene ble gitt bort i gaver til to som jeg er veldig glad i. Jeg har alltid likt denne fargekombinasjonen og har alltid hatt lyst på et par selv. Jeg har til og med begynt å strikke på et par tidligere også. I begynnelsen av februar begynte jeg derfor å strikke på dette paret. Før de ble ferdig døde den ene personen som fikk et av de forrige parene jeg har strikket, og vottene fikk da enda mer betydning enn tidligere. Disse vottene minner meg derfor om en fantastisk person som har betydd veldig mye for meg, og som jeg minnes med latter og gode minner. Det er bare så likt meg å bli opphengt i mønster, og disse vottene er jo et eksempel på det. Jeg har det også med å bli opphengt i garn så det kommer vel ikke som noen overraskelse at disse er strikket i Rauma sin 3-tråds. En liten spoiler alert så kan jeg meddele at det kommer flere selbuvotter i 3-tråds på bloggen fremover.  


Status på garnslankingen og garnkjøpestoppen er at jeg slanker lageret kjappere enn jeg hadde trodd på forhånd, og jeg har ikke kjøpt noe garn til eget lager. Jeg har nemlig kjøpt garn, og kommer nok til å kjøpe garn fremover også. Disse innkjøpene skal imidlertid ikke gå til eget lager, men skal gis bort i gaver. Så om noen nettbutikker reagerer på at jeg holder på å kjøpe garn må jeg bare poengtere at det ikke er en kjøpesprekk, men jeg har flere strikkeglade venninner som liker å få garn i gaver. Maskemarkører derimot, det hamstres det av i disse tider. Jeg har funnet ut at jeg har hatt litt lite maskemarkører i samlingen, og det har jeg definitivt gjort noe med nå. 

Oppskrift: Design 5 i LVS-1 fra Rauma
Garn: Rauma 3-tråds 
Pinner: 2,5 og 3 
Farger: Vinrød 128 og Bleket hvit 100 
Vekt: 75 gram

3 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Nydelige votter i flotte farger. Og det blir jo spesielt for deg når vottene minner deg på denne personen du var glad i.Lykke til med garnslanking! Jeg prøver også på det, jeg har så mye sokkegarn liggende. Jeg er igang med tredje året med sokkestrikk nå, men ifjor "glemte" jeg visst at det var kjøpestopp, så da endte året opp med økning i garnmengden selv om jeg strikka mange sokker :)

Barwitzki sa...

Jeg liker mønsteret. Fantastisk du har strikket.
Jeg tok ut symaskin min ... herlig med fargerik stoffer. Gleder meg.
På strikkepinne jeg har sokker - vår-sokker.
God uke. Hilsen fra Viola

Grete sa...

Så fine votter, Hanne! ❤️ Jeg må seriøst rydde i pinnene mine, for tiden finner jeg bare 3 1/2 og de vottene jeg strikker med dem blir litt store 😂 Du inspirerer veldig til garnslanking, jeg er godt i gang selv nå, men mest imponert over deg!