søndag 26. mai 2019

Elinor´s bleiebukse

Jeg blir så lett revet med når det gjelder strikking om dagen at jeg har ikke sett maken. Det er så mye inspirasjon der ute, og det er utrolig gøy. I begynnelsen av april ble jeg så inspirert av naboen som hadde masseproduksjon av flotte bleiebukser i alle slags mønster og varianter. Jeg måtte derfor bare starte på en selv. Er jo kjekt med slike småprosjekter som kan gå til gavekassen.


Etter tips fra naboen falt garnvalget på en tråd kid merino og en tråd Arwetta. Det ble en fin og pusete effekt. Blandingen gjorde at bleiebuksen ble litt melert i fargen, noe som ble litt pent synes jeg. Kjekt å få brukt denne typen garn fra lageret også synes jeg. I stedet for strikk valgte jeg å tre i en I-cord snor i livet.

På sokkestrikkefronten er jeg nå ajour med Garnbutikken Fortunas sokkesamstrikk 12i19. Det vil si at jeg har strikket hele 4 par sokker i mai. Det er jo og blir en sensasjon. Jeg gleder meg til å vise frem sokkene for dere, men de fortjener virkelig et eget innlegg hvert par.

Oppskrift: Elinor´s bloomers av PetiteKnit
Garn: Arwetta Classic og Crystal Palace yarns kid merino
Farge: Vinrød og 4642 lilla
Pinner: 3,0 og 4,0.
Vekt: 67 gram

Ravelry

4 kommentarer:

Bundingen sa...

Fin bleiebukse i rosa! Kjekt å benytte garn fra lageret, og kjekt å ha noe i gavekassen! Før en vet ordet av det, dukker det opp en anledning. Her strikkes det også med garn fra lageret, og nå er jeg i gang med nok en liten Marius, og jeg er slett ikke sikker på om jeg har nok garn...... Tida vil vise.

God mandagskveld fra Ingunn

Bodil sa...

Så fin bleiebukse i flott garn. Kjekt å ha slike småplagg på lur.

Elisabeth sa...

Lett å bli påvirket, men dette ble jo et flott resultat. Lykke til med videre sokkestrikking også :)

Marit Johanne sa...

Så søt liten bukse! Og så mange sokker du har strikket i mai! Jeg pleier for det meste å strikke sokker, men nå har det blitt dukketøy isteden. Men jeg prøver å få strikket minst et par sokker hver måned likevel :) Ha en god dag!