lørdag 18. april 2009

Ikke stopp bare mange UFO'er

De siste dagene har det vært lite med publiseringer av hobby prosjekter. Det er ikke det at jeg ikke strikker, det er vel heller det at jeg ikke blir ferdig. Jeg har rett og slett for mange uferdige produkter. I dag kommer en kollega av mamma på besøk for å ta opp bestilling på hva jeg skal strikke til hennes barnebarn som snart kommer til verden. Det blir koselig å strikke noe søtt babytøy som kommer til nytte. Det vil dermed si at det sikker tar en stund før det kommer mer oppdatteringer, eller jeg kan jo ta bilde av uferdige produkter og da. Strikkepinnene får ikke ligge her i gården nei, og jeg har da for all del ikke glemt strikkebloggen. God helg alle strikke entusiaster.

2 kommentarer:

Nina sa...

Ja... begynte nesten å lure nå... neida! Snakker vi ufoer så kjenner jeg meg igjen. Men det er jo morsomt å se ting underveis også da!!! Bare si fra hvis du vil låne noen ferdigstrikka ermer...................
Lykke til med neste prosjekt da, frøken!

Anonym sa...

Hei!

Dette var en artig sau!
Jeg lurer på om den er din, eller om den er tilgjengelig for bruk for andre også. Kan du evt. fortelle noe om hvor den kommer fra?
Kjepefint om du kan gi meg en tilbakemelding på det.

Vennlig hilsen Torunn