søndag 5. april 2009

Påskemodus

Nå er påsken på trappene. Jeg for min del skal ferie påsken på St.Olavs hospital. Nå er jeg ferdig med mitt første nøstebarn prosjekt. Jeg ble meget fornøyd. Synes det virkelig gjorde susen med kanten rundt selene i en annen lilla farge enn selve kjolen. Er også veldig fornøyd med, til tross for meget sparsomme hekle kunnskaper, fikk heklet blomsten og sydd på. Det skal sies jeg satt der med et lynkurs i hekling som Mari ga meg for en tid tilbake, men blomst ble det. Tror jeg skal prøve meg på en litt større blomst i løpet av dagen. Fikk litt blod på tann nemmelig.


Det er allerede kommet et nytt prosjekt på strikkepinnene. Det er meningen det skal bli en bolero til en liten prinsesse. Om det er prinsesse på 3 snart 4, prinsesse 5 snart 6 eller prinsesse 7 er usikkert, jeg strikker nemmelig bare på feelingen. Har store planer om rosa dekorasjon på boleroen. Rosa er nemmelig den store hiten for små prinsesser.

I går kjøpte jeg meg denne søte hanen. Siden jeg skal jobbe hele påsken har jeg ikke sett poenget med å pynte til påske. Jeg får derfor gjemme denne søte hanen til neste påske.


Ønsker med dette god påske til mine trofaste blogglesere :)

3 kommentarer:

Nina sa...

Hei!
Så fin den ble!! kanten gjorde virkelig susen du!!
Ser for meg det blir stas for prinsesse 1, 2 eller 3 dette, ja.

June sa...

Så nydelig kjole/tunika :) Tar du bestilling på en tunika til mæ?.. hehe, kanskje et litt for stort prosjekt.

Må bare fortell nå koslig; Idag kom legen som e i pappaperm på besøk på avdelinga med lille prinsessa si... hehe, det va så artig å se han me babyen sin. Gud for en hærlig person han e :)

Hanne sa...

Kain no vel strekk tunika te dæ å æ ;) vi kain gå på strekkeoppskreft jakt ette påsk da vettu :)

Åhhh van d, åsså fekk itj æ sjå litj prinsæssa hass. Huff vi må start dn aksjon vårres snart June, men tru vi må ha ein ainna plan eill sultestreik :P