søndag 7. juni 2009

Evighetsprosjekt?

Dette prosjektet har jeg ergret meg over siden jeg begynte på det. Fikk en liten piff i dag så jeg tenkte jeg skulle legge ut bilde av hvor langt jeg har kommet på prosjektet. Det skal bli en babyjakke i str 6-9mnd. Håer jeg får ny lyst til å strikke den ferdig nå, er jo kommet meg over den forferdelig dryge borden, som jeg måtte rekke opp flere ganger på grunn av tull feil.

Er ikke kommet så langt, men armene er i det minste ferdige. Den vokser forhåpentligvis en del i løpet av uken som kommer.

9 kommentarer:

Rigmor sa...

håper du finner lysten igjen, for jeg gleder meg til å se det ferdig jeg!!!
Alltid kjekkt å finne inspirasjon i det andre gjør!

:)

Hannes hage sa...

Du er sikkert over den tyngste biten, dette kommer til å gå kjempegreit!

Rapunsel sa...

Se der du!
Nå har du bare resten igjen, Hanne

shygirl sa...

Heisann :-))
Takk for kommentar i bloggen min!
Den motivasjons"konkuransen" er noe av det kjekkeste jeg har hevet meg med på, det var nesten morsomt å fortsette på den ene ufoen etter den andre.. :-))
Så bra at du er kommet i gang med babyjakken igjen, skjønner veldig godt at lysten blir litt borte når man må rekke opp og styre.
Likte pakken du fikk i posten, mye deilig garn der. :))
Dette var en koselig blogg og jeg kommer gjerne igjen. :-)) Nøstebarn og babystrikk er så koselig. :)
Ha en fortsatt flott uke. :))

Elin Osa Søreng sa...

Heia! Takk for koselig kommentar på bloggen min :o) Skjønner godt du ergrer deg, men bit tenna sammen- så er du fedig før du aner ordet av det! Stå på! Ha en fin dag, hilsen Elin

Monstermønster sa...

Rekke opp er noe dritt...

Merker selv at hvis jeg legger noe ut på bloggen som ikke er ferdig, så er det et spark til å bli ferdig, for da har jeg nesten lovet noen at det skal bli ferdig.

Sommertid sa...

Syns du ikke skal kalle det evighetsprosjektet...da setter du et litt negativt inntrykk av det hele..noe som kan være årsaken til at du har liten lyst til å fortsette. dessuten er det ikke såå mye igjen.Synd at du fikk en litt trøblete start med litt opprekking og ny begynnelse. jeg ser du starter litt annerledes enn jeg ville ha gjort..jeg begynner altid med bolen, så ermene osv...
Takk for koselig kommentar..kom gjerne innom igjen ved en senere anledning.

jane sa...

Men du er jo kommet godt i gang - stå på du klarer det nok!Fint med konkurranser for å bli ferdig med UFO`er, da kan vi motivere hverandre. Gleder meg til å se ferdig produkt.

Elin - Varøyrampen sa...

Hei:)
Takk for kommentar på min blogg:)
Fin blogg du har og. Ser det er mye likt ja. Gøy det. Kommer nok til å følge med på din blogg og;)
God helg!