tirsdag 16. juni 2009

Oppdattering på jakken

Jeg tenkte ikke jeg skulle legge ut flere bilder av jakken før jeg var ferdig med den, men det tar så lang tid å bli ferdig så jeg legger ut enda et status rapport bilde. Det tok jammen seg sin tid å strikke denne gitt, men nå har jeg startet på ranglan. Det er håp. Hadde håpet å bli ferdig med den i løpet av uka. Håper jeg greier det. Skal stå på litt i kveld nå så satser vi på at det går greit.
Jeg er virkelig glad jeg strikket armene først, for det var kjempe deilig å kunne starte med raglan fellingen med en gang jeg hadde strikket selve jakken. Grunnen til at det tar tid er nok at det er pinner 2,5 og at jeg strikker så stramt for å få strikkingen jevn. Jeg nærmer meg målet med museskritt, men hver maske er et steg i riktig retning.

7 kommentarer:

Rapunsel sa...

Så flink du har vært!!
Den kommer til å bli knallfiiiiin!

shygirl sa...

Så flink du er! :-) Ikke lenge til den er ferdig nå. :-)) Hvis du ser det på en annen måte så er det ikke så mange dagene siden du blogget bildet av ermene og starten på selve jakken. Du har jo kommet utrolig langt med den på kort tid. :))
Tror jeg skal gjenta for meg selv at hver maske er et steg i riktig retning når jeg strikker på babykjolen som jeg aaaaaldriiiii blir ferdig med.. Hehe. :-))
Ha en fin dag!

mimouna sa...

Jakken blir fin den, og du nærmer deg målet!

Judith sa...

Enkelte ting tar det litt lenger tid enn andre å fullføre. Stå på, de blir flott!

Jorun sa...

Takk for hyggelig hilsen! Og lykke til med jakken. Den blir fin!! Og det jo ikke så mye igjen nå. Tenk på alle de maskene du allerede har flyttet fra pinne til pinne! Nå er det bare noen få runder til, så er du i mål!!
Ha en fin dag!!!

Hanne sa...

Tusen takk alle sammen for så god støtte, dere er fantastiske :) Jakken blir noe nærmere ferdig etter hver dag som går.

Tino sa...

Jakken din ser ut til å bli kjempefin! Ikke mye igjen på den heller.
God helg til deg :)