fredag 7. august 2009

Dukkeklær

På hobbyboden er det så mange inspirerende damer. I det siste har mange av mine yndlingsbloggere vært så flinke til å strikke fra garnlageret sitt. Det er til og med blitt en along av det. Jeg har ikke selv meldt meg på denne alongen, men jeg har blitt inspirert. Det har resultert i blant annet et nytt sett klær til dukken. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått brukt så mye restegarn som jeg har gjort på dette settet, så dette var ingen dum ide å bruke restegarn på. Jeg må takke damene på hobbyboden for inspirasjonen. Jeg skulle egentlig hekle en kant rundt halsen på genseren, men da ble den for trang, og etter to forsøk ga jeg opp. Buksen og sokkene er strikker etter oppskrift fra dukkehefte fra Sandnes, mens genseren er egenkomponert.

19 kommentarer:

Ruth sa...

Kjempefint sett til dokka! Greit å få brukt litt restegarn iblant også

Elins Strikkeri sa...

Flotte dukkeklær du har laga, er nok ei lita ei som vert glad for desse!! God helg:)

Anlen sa...

Dokkeklede er flotte prosjekt til alt garnet som elles vert liggande på vent:) Dette settet vart fint!

Rapunsel sa...

Så fin "dukkelise" ble da.

Rapunsel sa...

Åh!! Der la jeg også merke til noe stripete ribbestrikk.. Men den blir jo kjempeflott, Hanne!

Marit Johanne sa...

Nydelig dukkesett! Kanskje det blir mer dukketøy fra deg, det er jo gøy! Takk for hilsen på bloggen min.Ha en god helg!

Margrethe sa...

Bildemontasjene mine lager jeg i picasa, et gratisprogram på nettet. Det er veldig enkelt, marker bildene du vil ha, trykk "collage" og du kan herje på i seks ulike varianter.

Beate sa...

Flotte dukkeklær, og dukkeklær en en gave jeg har erfart at både dukken som og dukkemorens mor setter pris på, for dukkelær kjøpt på butikken koster jo nesten like mye som barneklær..

sol sa...

Det var et koselig dukkesett. Godt å få brukt litt restegarn :)

Tino sa...

Så fint sett du har strikket til dukken!
Ha en fin kveld :)

Blomstermamma sa...

For et søtt lite sett! Her var det ei frøken som forlangte lue til dukken, når jeg strikket en babylue. Lua er ferdig, men tenkte å strikke et helt sett i overraskelse, så da kan jeg jo hente litt inspirasjon her! Takk!

Margrethe sa...

Fortsatt fin dukke :) Jeg tenkte bare tipse om at jeg fikk et sett grønne sopper ledig, så om du er interessert, så kan du få kjøpe dem. Siden du skrev du var litt sent ute, så tenkte jeg du kanskje var interessert :) Hvis ikke har du alltids et lodd i konkurransen!

Fru Keilegavlen sa...

Så flott sett!!

Nunne sa...

Så fint at ho fikk klær når det nærmer seg høst..... å strikke dukkeklær er gøy.... går fort og man kan leke med farger...

Flink er du!!!
Ha det godt, hilsen Nunne.

Margrethe sa...

Oppfølging til bilderedigering: Jeg har akkurat oppdaget photoscape og brukte det til å lage den siste collagen min. Jeg bruker fortsatt picasa til å redigere bilder (trykker som regel auto og bruker beskjærfunksjonen), men i photoscape kan du selv plassere bildene der du vil og velge utsnittene du skal vises - det kan du ikke i picasa. Et godt supplement synes jeg og gratis det også.

Judit sa...

Kjempefint sett til dokka! Skulle nok ha strikket litt mer dokkeklær jeg også.

Inger sa...

Flotte klær dukken har fått. En kjekk måte å få brukt opp litt restegarn på.

Ha en fin dag!

BirjitB sa...

kjempe lurt å få brukt opp litt reste garn!=)
veldig mye fint du har strikket!=)

Muffin sa...

Superheldig dukke! Fint sett det der.