mandag 17. august 2009

Nyoppusset kommode, og prosjekter til spot og spe

Nå har jeg endelig fått malt en kommode jeg har på stuen min. Jeg skiftet også ut håndtakene og kommoden ble som ny. Det har vært dårlig med ferdige strikkeprosjekter på denne bloggen i det siste. Det mangler ikke på prosjekter, men de blir ikke ferdige. Enkelte prosjekter er også julegaver så de får dere ikke se før 25 desember ;) Jeg tenkte jeg skulle legge ut bilde av de uferdige prosjektene slik at det kanskje blir en liten pådriver for meg å bli ferdig. Er jammen ikke koselig å se på alle de uferdige prosjektene.

Disse to teppene er heller ikke ferdige. Monteringen har stoppet meg på begge. Fluffy teppet må nok bli et dukketeppe. Hadde en periode der jeg strikket en del med slikt garn. Vil helts ikke innrømme det, for nå kan jeg ikke fordra dette garnet. Teppet er også forholdsvis grusomt så blir nok enten teppe til dukken eller katten. Det andre teppet, det lange smale er jeg veldig fornøyd med fargevalgene, men her mister jeg motet når det kommer til monteringen. Jeg får det ikke fin, så spørs om jeg må spørre noen kjente og kjære om hjelp.

14 kommentarer:

KRØLLEMIKKEL sa...

Så flott kommoden ble. Mange fine prosjekter du har på pinnene.
Håper du fåren flott uke!

Lisa sa...

Så fin kommoden ble da! Helt som ny jo! :)

Tino sa...

Så flott kommoden ble, gøy å "trylle" med maling :)
Fine prosjekter du har på pinnene, flere av de mangler jo bare bittelitt arbeide før de er ferdige.
Ha en fin uke!

Rapunsel sa...

Så artige farger du har brukt på det fluffy. Mange søte små som ville ha likt å leke med det! Hint.
Prinsebuksa blir nydelig,da!*smelt*

June sa...

Så flott den kommoden ble :) Godt jobba! Artig å se prosjektene dine! Du kan det der med å "ha flere baller i lufta" ;)
Glæde mæ til vi sees!

ASK sa...

Takk for koselig hilsen!
Så fin kommodoen ble etter litt oppussing ;-)
Vi har gjort det samme med en furuskjenk, den ble og som ny!

Veronika sa...

Så flott kommoden din ble med hvit maling!

Mammamiia sa...

At det går an! Sååå flott som den kommoden ble! Helt som ny jo. Det er nok endel slike furumøbler rundt om som kunne trengt et malingsstrøk, bare se så flott det blir! *ble plutselig litt inspirert her*
Tror ikke jeg skal gjøre som deg og legge ut bilde av alt uferdig.. *fnise* Det blir norgesrekord i langt blogginnlegg i såfall. Men det var veldig mye fint hos deg, - så stå på! Og så kan du belønne deg med noe snasent nytt på pinnene vettu ;)
Takk for koselig hilsen i bloggen min.
Ha en fortreffelig uke :)

Kristine sa...

Veldig fin kommoden din var blitt. Gøy med fornying av gamle møbler. Mange fine prosjekter du har på pinnen. Og er ikke lenge til noen av det er ferdig... klem

Judith sa...

Kjenner meg igjen! Har også en god del prosjekter på gang. Vi trenger jo et striketøy til enhver anledning!

Flott kommode!

wigdis sa...

Så flott kommoden ble. Jeg har også et par slike prosjekter som jeg ikke tør å begynne på.
Jeg syntes det fluffy-teppet ditt var kjempefint. Så fine farger og sikkert veldig kosete. Har aldri strikket med fluffy men tror faktisk jeg hadde lagd det teppet til meg selv. Behøver jo ikke være så stort.
Ha en fin helg.

Marimagi sa...

Det e artig med oppussing! Den vart skikkelig fin den komoden altså.hihi... Æ ser vi har nå te felles når det gjeld antall prosjekt som ikke e ferdig ;)bærre det at mine for tida ikke e på pinna.

Beate sa...

Komoden ble flott! Så mange fine prosjekter du har. Fargene på nøstebarnbuksa er kjempe fine :)

Anonym sa...

Hei. Hvis det er lange strikkede remser du skal ha til pledd/teppe, så har jeg gjort tilsvarende. Jeg heklet en fastmaske kant rundt, og sydde i den. Da blir det lett å sy sammen (om du feks tar ibruk hele kjøkkenbordet, da har man ofte godt lys også). Det blir for mye å ta en fastmaske pr omgang men jeg tror jeg tar 2 stk tett og så hopper jeg over en dvs 3 fastmasker på 4 strikkeomganger. 3 fastmasker i samme hull for å få hjørne. Jeg hadde 100 omganger pr farge/stripe. Da ble det kant i kant/lappeteknikk når jeg satt sammen. Ser ut som du også har ganske like lange ruter. Jeg brukte sort kant rundt. Anbefaler ikke det, fordi det er den vanskeligste fargen å se når man jobber. Det ser ut til å bli superfint. Hilsen fargeglad Mette