søndag 21. oktober 2012

Votter i fleng

Jeg har det med å bli hekta på å strikke enkelte mønster. En periode var det djevelluer, mens en annen periode var det Bellas Mittens. Tidligere i år var det tovede votter som var den store dillen. Det er noe jeg tidligere også har hatt skikkelig dille på. I år hadde dillen en målsetting og det var å bli kvitt garn mest mulig tovbart fra lageret for å sørge for at fadderbarn og bonustantebarn holder seg varme på hendene denne høsten og vinteren.


Mamma fikk en gang tilbakemelding på at bloggen min var litt kjedelig fordi jeg strikket jo kun votter. Det må jo være opp til hver enkelt leser å danne seg et bilde av bloggen, og det er jo heldigvis ikke påtvunget å lese blogger. Når det er sagt så må jeg innrømme at jeg elsker å strikke votter. Det er nok det morsomste jeg strikker, og det preger jo også selvsagt bloggen. Det kommer vel ikke som en stor overraskelse at min nye dille derfor enda en ny type votter. Denne gangen er det Mirrevirres Staff votter som har fattet min store interesse. Jeg har hittil strikket tre par, og flere blir det garantert. Dette var virkelig et flott mønster. Synes vottene ble veldig søte samtidig som mønsteret var enkelt å huske. Det blir nok noen av mine nære og kjære som får slike votter til jul i år ja.


Oppskrift: The Staff mittens
Garn: Nepal
Vekt 65-67 gram pr par
Pinner: 6
Størrelse: Small/medium

Ravelry

8 kommentarer:

Vibekes lille ullne sa...

Kjempefine votter! Votter er supre gaver å få! Heldige de som får julegaver av deg. :)

Votter er jo takknemlig å strikke, det går rimelig raskt. Eneste ulempe er at det må strikkes to. Kanskje jeg holder en knapp på luer? :)

Line Kristine sa...

Så mange flotte vottepar! :)
Og du er helt klart ikke alene om å få dilla på ting. Jeg er også sånn innimellom. Strikker mange av en ting, så blir jeg litt lei, og så strikker jeg noe annet.

Siddis back home sa...

så flotte votter du strikker! Ha en fin, fin høstuke!

Unknown sa...

Så deilig med diller. Da strikkes det litt fortere for mønsteret sitter i fingrene..
Flirer litt av kjedelig kommentaren, får av og til høre: Hvor interessant kan det være med en strikkeblogg..
Uansett så titter jeg stadig innom og blir inspirert!!

StrikkePia - Kristine sa...

Jeg synes ikke bloggen din er kjedelig fordi du strikker masse votter. Du strikker flotte og varierte votter og det er din blogg og opp til deg å bestemme hva du ønsker å fylle den med!!! :-) Måtte bare si det.

Så snill du er som strikker så mange par votter til fadderbarnet og bonustantebarnet!! Jeg syns det var masse flott på bildet av deres votter!! :-)

Takk for tips om Staff vottene. Jeg skal kikke nærmere på mønsteret. Dine ser veldig flotte ut!! :-)

Ruth sa...

Så mange fine vottepar du har strikka! -Og berre fortset å strikk vottar du, kjem gjerne innom og ser på dei eg! :) Det blir eindel vottar hjå meg også.

Liv sa...

Hei!
Er gitt ut en bok nå,(husker ikke tittelen)om å snu hjernen vår når misunnelsen tar over. (Det er jo den følelsen "slenge med leppa folk" har.) Da øver vi heller på å la den følelsen bli beundring. Det er så positivt, og så føler vi oss så snille.:)) Hold fram som du stevner du, gleden eier du selv. Ha en super dag!

Vilma sa...

Du må aldrig stoppe med at strikke votter...så går verden under !! :-))

Klem