onsdag 17. juni 2015

Slalåm/Senje genser

Da er eksamene over og jeg kan endelig ta frem strikkepinnene igjen. Bortsett fra UFOer tror jeg aldri jeg har brukt så lang tid på et plagg til meg selv noen gang, men den ble ferdig til slutt. Jeg er veldig fornøyd med denne genseren og den ble akkurat slik jeg hadde håpet på. Det er ekstra deilig å være så fornøyd siden jeg har hatt så lite strikketid i det siste.


Oppskriften er hentet fra Kofteboken og er mitt andre strikkeprosjekt fra den flotte boken (og garantert ikke det siste). Jeg valgte å strikke i orginalgarnet som var Sandnes alpakka. Er veldig begeistret for det garnet og har ønsket meg en genser i det Sandnes alpakka helt siden min forrige alpakkagenser ble ferdig. Jeg synes også at mønsteret blir så jevnt og pent i Sandnes alpakka.


Fargevalget er ikke av de sprekeste, men det ser ut til at 2015 er året for litt tidløse og nøytrale fargevalg hos meg. Jeg får være litt sprekere til neste prosjekt tenker jeg. Strikkelisten er lengre enn lang og jeg gleder meg til å ta fatt på mange fine strikkeprosjekter fremover.


Oppskrift: Slalåm/senje genser av Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik Jakobsen i Kofteboka 

Pinner: 3,5 og 3

Garn: Sandnes alpakka

Størrelse: Small/medium

Garnmengde: 9 nøster av bunnfarge og 1 nøste av mønsterfarge.

Ravelry 


I´m baaaack 

14 kommentarer:

by Vero sa...

Den var skikkelig fin! God passform og fint mønster :)

Flowermouse Design ❀ Lone sa...

Gratulerer med vel overstått eksamener!!! Håper det gikk bra. Og ikke noe er som strikking når en skikkelig stor oppgave er gjennomført!!! Senjagenseren din er kjempefin og sitter så godt!!!

Monstermønster sa...

Gratulerer med ferdige eksamener! Og for en selvdisiplin at du har klart å la være å strikke i eksamensperioden, det er jo innmari fristende...

Flott genser!

Ull verdt sa...

Gratulerer med overstått eksamen! Og med kjempefin Senjegenser!

Birgitte sa...

Så herlig med overstått eksamen! Da venter velfortjent strikketid:) Senjagenseren din var kjempefin og sitter helt som støpt :)

Line Kristine sa...

Gratulerer med overståtte eksamener! Nå kan du virkelig kose deg med strikkinga :) Og genseren ble rett og slett knallfin! All grunn til å være veldig fornøyd med den, ja.

Unknown sa...

Genseren passer deg perfekt!
Del den gjerne på link up hos meg idag.

Ruths datter sa...

Den satt som et skudd på deg da. Veldig fin genser.
Klem

Bundingen sa...

Gratulerer både med overstått eksamen og ny, fin genser!
Nå kan du kose deg med strikkinga framover.
Her er det bedre temperatur i dag, og optimismen stiger.
Kanskje sommeren kommer likevel?

God helg fra Ingunn

Stine sa...

Velkommen til sommer?, iallefall ferie tid! satser på det blir mye strikketid :) Denne genseren var veldig fin, og likte farge valget ditt, spreke farger er fint men det nøytrale ender ofte opp med mer brukstid og leve tid :)

GryHege sa...

Den ble kjempefin Hanne, passet perfekt og du kledde den godt!

Elisabeth sa...

Gratulerer med ferdige eksamener! Og nydelig genser! Synes du gjør rett i å bruke tidløse farger, man blir liksom ikke så lei av å bruke plagget da :)

Timotei sa...

Så deilig det må være med ferdige eksamener og endelig tid til strikking igjen! Denne genseren var flott!

Ingrid sa...

Hei!
Så utrulig nydelig genseren din blei, denne sted høgt på strikkelista mi også. Heilt nydelig, korleis er genseren nå som den har vore I bruk? Like nøgd med garnvalet?