fredag 29. mars 2019

Orions belte

Noen prosjekter sitter litt lenger inn å få ferdig enn andre. I april 2013 startet jeg friskt på et prosjekt som senere visste seg å bli min eldste ufo i lang tid. Det er derfor fantastisk herlig å kunne meddele at prosjektet nå er ferdig.


Dette prosjektet seirer nok opp til å være et av de prosjektene jeg er aller mest fornøyd med. Synes det rett og slett ble kjempe flott. Jeg kommer nok ikke til å strikke flere slike tepper, for det var utrolig mye arbeid med det. De lange trådskiftene tok også veldig piffen av meg. Nå når teppet er ferdig var det virkelig verdt all jobbingen. Jeg er så glad for at jeg tok meg på tak og fikk ferdig dette. 


Jeg er jo ikke den som er størst i bruk av flerfarget garn, men synes det  gjorde seg veldig i dette prosjektet altså. Så friske og herlige farger. En må jo bare bli i godt humør av dette teppet. Lurer på om restene kanskje skal få bli votter, men har ikke helt bestemt meg.

Dette er faktisk den tredje store ufoen jeg får ferdig denne måneden. Det er bare så deilig altså. Nå har jeg stort sett kun småprosjekter igjen blant ufoene mine. Mars ble dermed en veldig bra garnslankemåned. Jeg har hittil fått ferdig fem prosjekter denne måneden, og tre av den er ganske store ufoprosjekter.

Oppskrift: Orions Belte av Pinneguri
Garn: Kauni wool 8/2 effektgarn og PT2 (hvit)
Farger: EQ (Regnbue) og 00 hvit (PT2)
Pinner: 2,5 og 3
Vekt: 320 gram

Ravelry

9 kommentarer:

Anonym sa...

Eit så fantastisk flott teppe er eit sjeldant syn i bloggverda! ❤️ Jammen er du både flink og tålmodig!

Line Kristine sa...

Nydelig teppe! :)

Barwitzki sa...

Så vakkert teppet. Herlig har du strikket. Nydelige fargene.
Vi kan nå se Orions belte så fantastisk i den stjerneklare himmelen :-)))
God kveld for deg og deilig søndag. Hilsen fra Viola

Marit Johanne sa...

Så lekkert det teppet ble i regnbuefarger! Helt nydelig, nå kan du glede deg over det. Godt å få ferdig ting som har blitt liggende og tatt lang tid.

Monstermønster sa...

Klapp på skuldra for å fullført! Så deilig ! Og det ble veldig vakkert.

Bodil sa...

Å,for eit nydeleg teppe. Og så kjekt å få ferdig ein så flott ufo.

Bundingen sa...

Det ble et nydelig teppe, men du skal få meg til å tro at det var mye arbeid! Vel verdt innsatsen! Helt vidunderlig å "lande" ufoer!


Fortsatt fin uke til deg!

Berit sa...

Rett og slett nydelig, blir jo bare glad av fargene :)

Heidi-Kristin sa...

Aldeles nydelig! 😃