mandag 29. april 2019

Longing for Gotland

Nå ser jeg at det har vært litt ensformig på bloggen her i det siste. Det har gått mye i votter ser jeg, men jeg har jo strikket mange andre plagg i år også.

Dere som har fulgt bloggen en stund vet at det ikke er så ofte jeg viser frem sokker her inne. Det skjer imidlertid en gang i jubelåret at jeg slår skikkelig til og strikker sokker. Disse sokkene falt jeg bare sånn for at jeg kunne ikke la være å strikke de.


Mønsteret er Longing for Gotland av Sofia Kammeborn. Et nydelig mønster som også var februarmønsteret i Garnbutikken Fortuna sin sokkesamstrikk 12i19. Siden jeg ikke er den kjappeste til å strikke sokker så har jeg ikke slengt meg med på samstrikken. Jeg følger imidlertid med på hvilke mønster som velges ut da en får veldig gode mønstertips.


Siden det er en stund siden jeg har strikket sokker ble disse nesten hellige. Jeg har derfor ikke tatt de i bruk enda, og tror de får ligge og godgjøre seg i sokkeskuffen litt til. Synes mønsterborden oppe på sokkene var så lekker, og å strikke striper er alltid takknemlig strikk da en får følelsen av at det går fort. Som nevnt går det aldri fort med meg når jeg strikker sokker, men er veldig fornøyd med at disse ble ferdige.

Oppskrift: Longing for Gotland av Sofia Kammeborn
Garn: Arwetta Classic av Filcolana
Farger: 144 (blå), 101 (hvit), 136 (sennep)
Pinner: 2,5
Vekt: 72 gram

Ravelry

5 kommentarer:

Huldr sa...

Så fine de ble, og kjempefin fargekombinasjon! Jeg strikker disse akkurat nå faktisk - kjøpte oppskriften i vinter da samstrikken var, men hadde ikke lyst på sokkestrikk før nå. Elsker dem, og har fått litt dilla på sokkestrikk, så kanskje det blir et par til for å tynne ut litt i sokkegarnposen 😄

Marit Johanne sa...

Flotte sokker med veldig fine farger! Jeg falt også helt for dette mønsteret da jeg så det første gangen, og har strikket et par.

Bundingen sa...

Lekre sokker, men skjønner godt det tar litt tid med pinner 2,5. La dem bare godgjøre seg i skuffen og bli stas-sokker etterhvert.

Fortsatt fin 1. mai fra Ingunn

Elisabeth sa...

Skikkelig fine sokker dette, skjønner at du falt for dem 😊

Bodil sa...

Så flotte tynne sokkar :) Passar jo godt no framover.