mandag 22. april 2019

Mysteriestrikk i påsken

Siden jeg er over gjennomsnittet glad i å strikke votter, valgte jeg å melde meg på mysteriestrikk denne påsken. Det var flere designere som la ut en slik mysteriestrikk, men valget mitt falt på Jørgen Johnsen sin mysteriestrikk. Var nok det at de var strikket i 3-tråds fra Rauma som gjorde utslaget for valg av mysteriestrikk. 


Jeg synes vottene ble veldig fine. Jeg strikket damestørrelse, men de er nok heller passende til en mannshånd. Det har ikke så mye å si for disse var tenkt som et tilskudd til gavekassen allikevel.

Det som var litt morsomt med denne oppskriften var at du kunne strikke flere varianter på baksiden. Oppskriften kommer med og uten symboler som har tilknytning til påsken. Jeg begynte å strikke med symboler, men ombestemte meg underveis og gikk derfor over til ruter.


Det var veldig morsomt å være med på sånn mysteriestrikk altså, og frister veldig til gjentakelse.

Håper dere alle har hatt en fin påske og fått strikket så mye som dere har ønsket. I påsken rundet jeg et halvt kg i vottestrikk i år. Målet må nå være å strikke votter for over 1 kg garn. Oppskrift: Påskesamstrikk 2019 av Jørgen Johnsen (oppskriften kommer til å skifte navn etter påske)
Garn: Rauma 3-tråds strikkegarn
Farger: Hvit 101, marineblå 147
Pinner: 3,0 og 3,5
Størrelse: Opprinnelig damestørrelse, men ble litt store
Vekt: 90 gram

Ravelry

5 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Fine votter! Det er spennende å være med på mysteriestrikk.

Bodil sa...

Alltid kjekt å sjå nye vottemønster :) Fine fargar du har brukt.

Elisabeth sa...

Dette ble også lekre votter! Jeg skulle egentlig være med på denne mysteriestrikken også, men falt av lasset da det ble nok med ett par på meg :)

Bundingen sa...

Vil tro at dette er et mønster som passer til menn. Litt maskulint synes jeg. Kjekt å strikke mønstervotter, og Rauma 3-tråds passer meg perfekt også. Vottene ble riktig dine!

galpaff sa...

The Wynn - MapyRO
Find the 서귀포 출장안마 Wynn Casino, Las Vegas, Nevada, United States. Make an estimate of the room rates 김해 출장샵 and 광주 출장마사지 amenities at Wynn 정읍 출장마사지 Las Vegas, 거제 출장마사지 Las Vegas and nearby.