søndag 16. juni 2019

Episode 2 Hanne og Hildes heimstrikka

Jeg må bare starte denne bloggposten med å takke for alle de hyggelige og konstruktive tilbakemeldingene vi har fått på vår podcast. Dere er bare fantastiske. Vi hadde aldri i verden trudd at så mange ville se på oss, og abonnere på vår podcast. Vi er veldig ydmyke og takknemlige for den flotte responsen på første episode. Tenk å få så mye fine kommentarer og tilbakemeldinger selv om vi bomma veldig på lyden.

Vi har nå publisert vår andre episode, og forsøkt å tatt litt lærdom av det vi bommet litt på i første episode. Ny mikrofon er innkjøpt og vi har lært oss litt mer av redigeringsprogrammet vi bruker. Har heldigvis fått tilbakemeldinger på at lyden er bedre, noe vi er veldig lettet over.

Episode 2 har vi dedikert til sokkestrikking, og da med hovedvekt på Garnbutikken Fortunas sokkesamstrikk 12i19.Link til prosjekter som vi snakket om i episoden:
Januar: Coffee Talk av Tracie Millar
Februar: Longing for Gotland av Sofia Kammeborn
Mars: Jernbane i Hagen av Marit H Bergsrønning
April: 2 Color socks av Joji Locatelli 
Mai: Lyne socks av Dawn Henderson
Juni: Herr och fru Ulltuss av Anna Bergman
Minipetini av Ellen Haugen Bergsrønning
Primrose av Lill C. Schei

Regia Pairfect

Jeg og Hilde har lagt inn informasjon om strikkeprosjektene våre på Ravelry så anbefaler dere å gå inn på siden vår. Jeg har også blogget flere av parene jeg visste frem i podcasten.
Hanne sin Ravelryside 
Hilde sin Ravelryside

Håper dere liker sokkeepisoden vår. Vi har planer om enda en episode i løpet av juni, så vi er tilbake om ikke alt for lenge.

2 kommentarer:

Flowermouse Design ❀ Lone sa...

Åh så gøy. Dere fortjener all ros. Selvom jeg ikke strikker sokker hører jeg likevel på dere for det er så kjekt. Masse lykke til videre😍

Bodil sa...

Så mange flotte sokkar de strikkar, og så mykje spennande garn de brukar :) Og så artig med strikkeflak. Det har eg aldri prøvd.